Ta varumärket till nästa nivå. Upptäck kraften i profilerade visitkort, flyers, kuvert, presentkort och mer. Marknadsför ditt företag och se till att all design passar i varumärket. Med avancerade designverktyg är det lätt att skapa en enhetlig look för trycksaker och marknadsföringsmaterial.

Kommunicera ett enhetligt varumärke på allt tryck. Öka försäljningen med flyers och events. Logotyper och typsnitt sparas för att skapa matchande produkter. Utgå ifrån en professionell mall om du vill ha hjälp på vägen. Allt papper är ECO-certifierat med FSC eller Svanen.

En kund beställer trycksaker online

Trycksaker för växande företag. 11+

Är ni mer än 11 anställda? Kommunicera ett enhetligt varumärke med anpassade mallar. Hantera alla företagets trycksaker på ett ställe. Enkel översikt och tillgång till alla mallar för visitkort, brevpapper, kuvert mm.

  • Fördesignade mallar kan enkelt återbeställas.
  • Mallar kan redigeras med adminbehörighet.
  • Rabatter efter volym.
  • Sparar tid.
  • Varumärket är låst och garanterar konsekvent användande.
  • Fakturering, internetbank eller kort.

Kom igång!
En hög med visitkort med tjock text

VISITKORT

Basen i tryckmixen

Visitkortet är tillsammans med mobilen det första vi får vid en ny anställning. Och det första vi stoppar i fickan när vi ska på möte. Försök att gå på en mässa utan. Eller säga till en viktig kund att du glömt. Visitkortet är fortfarande det enskilt mest använda verktyget i affärer. Överlämna ett i Tyskland och mottagaren anser det vara ett privilegium att få dina personliga kontaktuppgifter. Gör det i Frankrike, men se till att översätta till français. Glöm inte att inkludera din titel i Italien. Och när du vill avsluta ett möte i Storbritannien - börja dela ut dina visitkort. Tänk på att användningen av visitkort säger mycket om dig och ditt företag. Speciellt i vissa länder.

Annons med två kreatörer på bild

MARKNADSFÖRING

Det handlar inte bara om sociala medier

Vill du berätta för världen om ditt företag? Flyers är ett säkert sätt att komma i kontakt med marknaden. Inte bara för att presentera dina produkter och kampanjer, utan ger också chansen till personliga möten med kunder. I en digital värld är det lätt att glömma vikten av fysiskt träffas. Flyers, eller flygblad, är det klassiska verktyget i gerillamarknadsföring. Lägg ett reklamtäcke över det område du vill synas i. Flyers kan lämnas i butiken, parkeringsplatser, mässor, tunnelbanan och ... överallt. Old school, men fortfarande en säker marknadsföringsmetod.

En omgång kort för marknadsföring

MATCHANDE DESIGNS

Utnyttja vår kreativitet i varje steg

Det handlar om varumärke. Och koncept. Och det måste passa in i marknadsföringsstrategin. Låter rätt. Men dyrt. Och om du är småföretagare finns säkert andra prioriteter. Börja ta fram trycksaker i liten skala och öka i takt med att du växer. Det viktigaste är att ha en tydlig vision av vad du vill uppnå med varumärket och vad den grafiska profilen ska kommunicera. Vi ger dig verktygen för att bygga hela kedjan. Visitkort, korrkort, brevpapper, presentkort och flyers - inklusive inspiration. Men du måste stå för en del av kreativiteten. Kreativitet är ett fenomen av magi. En ny varumärkesidé eller en cool design dyker plötsligt upp i huvudet. När så sker finns vi där för att hjälpa till.

Våra kunder

POD affärspartner
POD affärspartner
POD affärspartner
POD affärspartner
POD affärspartner
POD affärspartner
POD affärspartner
POD affärspartner
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_8_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_9_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_10_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_11_alttag???